از هر دری سخنی ...

خدایا ! تا خدائیش باش ...

از هر دری سخنی ...

خدایا ! تا خدائیش باش ...

واکسن آنفلوانزا موثر است؟

واکسن آنفلوانزا موثر است؟

شما با واکسینه شدن سالانه علیه ویروس آنفلوانزا می‌توانید از این بیماری پیشگیری کنید. این واکسن به بدن شما تزریق می‌شود و بهترین زمان برای این کار ماه های مهر و آبان است.

در بیماران با بیماری‌های خاص و مزمن از قبیل بیماری ریوی یا قلبی، آنفلوانزا ممکن است بیماری اصلی را بدتر کند، لذا تزریق واکسن آنفلوانزا به این گونه بیماران، ضروری به نظر می رسد.

واکسیناسیون برای بیماران آسیب‌پذیر، خصوصا دارای ضعف سیستم ایمنی به‌منظور جلوگیری از بستری شدن در بیمارستان و کاهش خطر مرگ توصیه می‌شود.

واکسیناسیون همچنین خطر بیماری های تنفسی و مراجعات بعدی به پزشک را کم می‌کند که غیبت از محل کار و مدرسه را کاهش می‌دهد، هزینه‌های مراقبت‌های سلامت را کم کرده و مولد بودن را افزایش می‌دهد.

افرادی که در خطر ابتلا به آنفلوانزای شدید و مهلک هستند یا افرادی که با آنها زندگی می‌کنند یا از آنها مراقبت می‌کنند، هر فصل پاییز باید واکسن بزنند.

در کودکان، واکسیناسیون می‌تواند خطر التهاب گوش میانی (اوتیت مدیا)، یک نتیجه احتمالی آنفلوانزا را کاهش‌دهد.

به‌طور کلی هر کس می‌خواهد احتمال ابتلا به آنفلوانزا را کاهش دهد، باید واکسینه شود.

دکتر فرحی متخصص بیماری‌های عفونی در مورد شروع فصل مدارس و شیوع بیماری‌های دانش‌آموزان گفت: "همزمان با شروع سال تحصیلی، دانش‌آموزانی که تازه به مدرسه می‌روند، دائماً مریض می‌شوند و این مسئله نگران‌کننده نیست، زیرا سیستم ایمنی کودک تکامل پیدا می‌کند و برای تکامل سیستم ایمنی، لازم است کودک با انواع و اقسام میکروب‌ها برخورد داشته باشد تا سیستم ایمنی اش بتواند میکروب‌ها را شناسایی کرده و به‌تدریج در برابر آنها مقاوم شود.

مدرسه مکان مناسبی برای این مسئله است. در گروه‌های بزرگ کودکان و نوجوانان به‌طور معمول انواع میکروب‌ها پیدا می‌شود. بچه‌ها هم که معمولاً در رعایت بهداشت سهل انگارند، میکروب موجود در بدنشان را به سایر دانش‌آموزان منتقل می‌کنند و باعث بیماری دیگران می‌شوند."

این متخصص بیماری‌های عفونی در مورد سرماخوردگی تاکید کرد: "در حالت عادی بزرگسالان درطول سال بیش از 2 تا 4 بار دچار سرماخوردگی نمی‌شوند، اما کودکان به‌طور معمول 6 تا 10 بار در سال سرما می‌خورند."

مریم غفاری- همشهری 

 

برگرفته از سایت تبیان

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد